Spring naar content

Anne

Bij het Anne armatuur kan de intensiteit van de vier segmenten los van elkaar worden gedimd, door gebruik te maken van de Sustainder Lighting app. Handig als een armatuur lichthinder geeft omdat deze te fel naar binnen schijnt in een woning. Dit op energiezuinige led-technologie gebaseerde armatuur is direct vanaf installatie op afstand te besturen en te monitoren. Zo is het mogelijk om de lichtintensiteit aan te passen, dimschema’s te uploaden et cetera.

Dit kenmerkende paaltop armatuur is een breed toepasbaar, toekomstvast armatuur. Dit armatuur is ontworpen om in woonwijken een andere vorm toe te passen dan de traditionele kegelvorm. Met de keuze voor dit armatuur beschikt u over alle slim licht mogelijkheden van vandaag en tegelijkertijd bent u ook voorbereid op de toekomst. Door een uniek gepatenteerd cassettesysteem is het armatuur eenvoudig uit te breiden met verschillende sensoren en kan zo in de toekomst fungeren als volwaardige smart city hub. Toepassingsgebieden voor het Anne armatuur zijn o.a. stadcentra, pleinen, parken, parkeerterreinen, voet- en fietspaden en verblijfsgebieden.

kasettes
Sustainder Anne - Side dcassette in
+
Gemeenten als klant
+
Smart city hubs
+
Landen actief
%
Gemiddelde energie
en CO₂ reductie
Sustainder Anne - Side cassette uit 1

De perfecte oplossing tegen lichthinder

Dit op energiezuinige LED-technologie gebaseerde armatuur kan via een API, online worden gekoppeld aan ieder (backoffice) systeem en is daarmee op afstand te besturen en te monitoren. Bovendien beschikt de Anne over vier onafhankelijk dimbare zijden. Het armatuur bevat verschillende sensoren die bijdragen aan een eenvoudige installatie, lage onderhoudskosten en een lange levensduur.

De kracht van Sustainder

Eenvoudig onderhoud

De cassette, inclusief elektronica, maakt onderhoud en installatie erg eenvoudig waardoor er geen gereedschap nodig is.

Made in Holland

De armaturen worden in onze eigen armaturenfabriek in Nederland gemaakt. Zo garanderen we topkwaliteit die voldoet aan voorgeschreven keurmerken en de specifieke wensen van jou als afnemer.

Duurzaam

Onze armaturen hebben een uniek design en de standaard energiezuinige LED-verlichting garandeert een lange levensduur.

Toekomstvast

Voorbereid op de smart city van de toekomst dankzij de modulaire cassette van Sustainder.

100% Open

Wij geloven in volledig open technologie om de stad van de toekomst mogelijk te maken door open hardware (24V / 230V), een open API en standaarden.

Eenvoudige installatie

Configuratie gaat automatisch en blijf altijd op de hoogte door storingsmeldingen.

app

Configuratie en beheer via de app of integreer met jouw management systeem

Sustainder App
Beheer jouw Sustainder armaturen en cassettes gemakkelijk en overzichtelijk via de Sustainder App

Integraties
Via een API zijn de armaturen te koppelen en kunt u uw platform instellen om alle features van deze smart armaturen optimaal te benutten.

 

Meer dan 50+ partners doen mee

Ontdek de mogelijkheden

Download onze brochures of neem contact op met Sustainder voor meer informatie over onze producten en diensten.

Het begint met licht

Alles wat je moet weten

Sustainder armaturen zijn plug and play, en daardoor zeer eenvoudig te installeren. Zie ook de volgende video.

Met de Sustainder Lighting App kun je alle lichtinstellingen, armatuur locatie’s, energieverbruik, dimschema’s en nog veel meer op afstand aanpassen en uitlezen.

Sustainder armaturen zijn voorzien van sensoren waardoor ze inderdaad zelf aangeven als ze in storing zijn, zelfs scheefstand kunnen ze aangeven!

De Sustainder Lighting App is streng beveiligd en alleen de rechtmatige eigenaar van een armatuur kan na een zogenaamde two-factor authentication zijn/haar armatuur bereiken.

Alle Sustainder armaturen zijn voorzien van ons gepantenteerde cassette systeem waarmee je in een handomdraai nieuwe technologie en sensoren kunt toevoegen zonder het armatuur te vervangen.

Sustainder armaturen besparen gemiddeld 85% energie en CO2 ten opzichte van conventionele armaturen. Tevens zijn Sustainder armaturen compleet circulair door ons cassette systeem en minimaliseren wij de impact van lichthinder.

1609.m00.i125.n002.P.c25.345947435-Vector-wireframe-connecting-earth-sphere.-Globe-connection-concept

Join the family.
Get ahead. 

De wereld worstelt met een grote energietransitie, wij zijn onderdeel van de oplossing. Doe mee en implementeer de Sustainder Family in jouw netwerk. Samen versnellen we de energietransitie en vormen we tegelijkertijd de openbare verlichtingsinfrastructuur. Kunnen we op je rekenen?