Spring naar content
Camera

Cameratoezicht

Diensten - Cameratoezicht

Het begint met licht.

De Sustainder Observer biedt een geïntegreerde buitencamera-oplossing voor zowel de Anne als de Alexia armatuur. In combinatie met de dienst Cameratoezicht is het mogelijk de video beelden real-time te bekijken. Dit geeft een duidelijk overzicht van de actuele situatie rond het armatuur en kan nuttig zijn om periodieke gebeurtenissen (bv. sportevenementen, hangplekken, etc.) te monitoren.

Tevens is het mogelijk de video’s te downloaden vanaf een gewenste tijdsperiode gezien het feit dat deze 3-5 dagen opgeslagen worden. Hierdoor kan het tijdsbestek rond het tijdstip waarop een criminele gebeurtenis plaatsvond (bv. diefstal, vandalisme, rellen, etc.) worden afgespeeld en kan bewijsmateriaal worden geleverd.

Interessante oplossingen voor een collega

Sustainder faciliteert de transformatie van het openbare verlichtings netwerk in een duurzame, toekomstvast en slimme infrastructuur. Wij geloven dat de bestaande infrastructuur van openbare verlichting ideale eigenschappen heeft om als drager van een smart city netwerk te acteren. Denk hierbij aan de fijnmazigheid van het netwerk, de aanwezigheid van spanning en de ideale hoogte voor sensor en communicatie toepassingen. Wij denken dan ook dat vele andere disciplines binnen de overheid toegang zouden moeten krijgen tot dit hoogwaardige netwerk. In onderstaande vijf thema’s beschrijven wij hoe ook andere stakeholders belang kunnen hebben bij de transitie naar een duurzaam, toekomstvast en slimme infrastructuur.