Spring naar content
Dimmen

Calamiteiten verlichting

Outdoor-Parking-Lighting

 

 

Met de dienst calamiteiten verlichting bent u in staat het verlichtingsniveau aan te passen bij incidenten.
Zowel de Aspira, Anne en Alexia armaturen maar tevens armaturen van derden zijn met slimme technologie van Sustainder op afstand direct te bedienen vanuit de controlekamer met een noodknop in geval van evenementen of calamiteiten.
Tevens kunnen de hulpdiensten, de aannemer, stadstoezicht of beheerder zelf ook middels de Sustainder Lighting App op afstand het lichtniveau en dimschema’s aanpassen wanneer dat nodig is.
Hiermee verhogen we de sociale veiligheid rondom stadions, uitgaansgebieden, stations en evenemententerreinen e.d.

 

 

Interessante oplossingen voor een collega

Sustainder faciliteert de transformatie van het openbare verlichtings netwerk in een duurzame, toekomstvast en slimme infrastructuur. Wij geloven dat de bestaande infrastructuur van openbare verlichting ideale eigenschappen heeft om als drager van een smart city netwerk te acteren. Denk hierbij aan de fijnmazigheid van het netwerk, de aanwezigheid van spanning en de ideale hoogte voor sensor en communicatie toepassingen. Wij denken dan ook dat vele andere disciplines binnen de overheid toegang zouden moeten krijgen tot dit hoogwaardige netwerk. In onderstaande vijf thema’s beschrijven wij hoe ook andere stakeholders belang kunnen hebben bij de transitie naar een duurzaam, toekomstvast en slimme infrastructuur.