Spring naar content
Sound

Geluidsmetingen

Diensten - Geluidsmetingen

De Sustainder Listener biedt state-of-the art geluidsdetectie voor toepassingen in de (openbare) buitenruimte. In combinatie met de dienst Geluidsmetingen is het mogelijk inzicht te krijgen in geluid dat veroorzaakt wordt door evenementen, bouw, verkeer, vliegverkeer, industrie, etc. 

Met de dienst is het mogelijk om de richting van het geluid vast te stellen en de locatie van de bron van het geluid te bepalen. In combinatie met de Sustainder Listener kunnen de sensoren worden ‘getraind’ om specifieke geluiden te herkennen (bv. brekend glas). Hiermee kunnen diensten op maat worden uitgevoerd. Met de dienst Geluidsmetingen krijgt u toegang tot het listener platform.

Interessante oplossingen voor een collega

Sustainder faciliteert de transformatie van het openbare verlichtings netwerk in een duurzame, toekomstvast en slimme infrastructuur. Wij geloven dat de bestaande infrastructuur van openbare verlichting ideale eigenschappen heeft om als drager van een smart city netwerk te acteren. Denk hierbij aan de fijnmazigheid van het netwerk, de aanwezigheid van spanning en de ideale hoogte voor sensor en communicatie toepassingen. Wij denken dan ook dat vele andere disciplines binnen de overheid toegang zouden moeten krijgen tot dit hoogwaardige netwerk. In onderstaande vijf thema’s beschrijven wij hoe ook andere stakeholders belang kunnen hebben bij de transitie naar een duurzaam, toekomstvast en slimme infrastructuur.