Spring naar content

Hoe bereik je de hoogste energiebesparing?

Hoe bereik je de hoogste energiebesparing?

Waar anderen stoppen, gaat Sustainder verder

Met behulp van Sustainder smart verlichting kan tot 91% energie worden bespaard, terwijl de veiligheid gewaarborgd blijft.

0 Typische besparingen van LED vs. conventionele verlichting ~40%
1 Een standaard dimsysteem bespaart nog eens 28%
2 Het 'Waaklicht' dimschema van Sustainder bespaart tot 65% energie
3 We bieden geïntegreerde bewegingssensoren voor landelijke gebieden en fietspaden, om besparingen tot 85% te bereiken
T Het totale besparingspotentieel is dus 91% in vergelijking met conventionele verlichting

Klanten die al besparen op hun energierekening

HLT (NL)

Met 8.157 vervangen & aangesloten armaturen behaalde het project van de gemeente Hengelo significante resultaten, waaronder een jaarlijkse OPEX-besparing van €31.000 en een aanzienlijke energiebesparing van 437MWh. Op zoek naar energie-efficiëntie en realtime inzichten stapte de gemeente over op slimme LED-verlichting. Onze slimme verlichting voldeed niet alleen aan deze behoeften, maar maakte ook een naadloze integratie met een lichtmanagementsysteem naar keuze van de klant mogelijk via onze open API.

Smart Energy Solutions Maximize Savings at Renovated Sports Complex in Kladno (CZ)

Het Stadion van Kladno ‘Sletiště’ onderging een duurzame transformatie met slimme Alexia-armaturen van Sustainder, die optimale verlichting en een opmerkelijke energiebesparing van 75% leveren. Deze armaturen zijn rechtstreeks aangesloten op het straatverlichtingsnetwerk en verbeteren niet alleen de veiligheid en zichtbaarheid door dynamische verlichtingsaanpassingen, maar dragen ook bij aan aanzienlijke kostenbesparingen.

F35 Fietssnelweg

De fietssnelweg F35, dicht bij de Duitse grens, onderging een transformerende verandering met slimme verlichting. Uitgerust met bewegingssensoren passen de armaturen zich dynamisch aan de fietsers aan en dimmen ze tot 10% als er geen fietsers zijn, wat resulteert in een indrukwekkende energiebesparing van 80% voor 3 gemeenten terwijl de sociale en verkeersveiligheid behouden blijft. Bovendien vergemakkelijken deze sensoren verkeersanalyses, waardoor het gebruik van verschillende delen van de fietssnelweg wordt geoptimaliseerd.

Gemiddelde besparingen van een gemeente

Links ziet u hoeveel een gemeente op verschillende niveaus kan besparen door 4717 armaturen te vervangen door Sustainder-armaturen.

  1. Uitgaande van een gemiddeld verbruik van 2.400 kWh per huishouden per jaar.
  2. CO2-reductie uitgaande van Nederlandse grijze stroom.
  3. Uitgaande van 25 kg CO2 opname per jaar.
  4. Uitgaande van €0,24 per kWh.

Bereken hoeveel energie je kunt besparen

Wij willen u laten zien hoeveel energie er in uw regio kan worden bespaard door openbare verlichting te transformeren met Sustainder-armaturen.

Op basis van wereldwijde gegevens voor uw regio en onze meer dan 100.000 actieve slimme armaturen, voeren wij binnen 2 minuten een gedetailleerde scan uit om u te laten zien hoeveel energie u kunt besparen met Sustainder armaturen die standaard zijn uitgerust met het ‘Waaklicht’ slimme dimschema.

De energiescan uitvoeren

Rekentool

101. Scope
202. Energie
303. Persoonlijk
Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 100 in.
Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 100 in.
0 +
Gemeentes als klanten
1000 +
Smart city hubs
0 +
Landen actief
0 %
Maximale energie en CO₂ reductie