Spring naar content
IMG_1267

Q&A met Ruben

Wat trok jou aan tot de rol van Account Manager bij Sustainder?

Het lijkt mij enorm gaaf om een eigen bijdrage te kunnen leveren aan de openbare ruimte. De armaturen van Sustainder bieden talloze mogelijkheden in de energietransitie maar het biedt ook mogelijkheden voor een veiligere leefomgeving. Dit én het verhaal wat Sustainder met zich mee brengt trokken mij enorm aan!

 

Hoe zie jij jouw rol bijdragen aan het introduceren van nieuwe Sustainder producten aan klanten in Oost Nederland?

Mijn hele leven lang woon ik al in Noord – Oost Nederland, hier ben ik opgegroeid en mijn hele familie komt uit deze regio. Deze factoren zorgen ervoor dat ik mij kan identificeren met de mensen uit de regio en dat ik voor het grootste deel weet wat er speelt binnen de gemeentes.  

 

Welke eigenschappen denk je dat belangrijk zijn voor een succesvolle Account Manager in de openbare verlichtingsbranche?

Ik denk dat het belangrijk is dat je affiniteit hebt met de branche. Je moet kunnen begrijpen waar de behoeften van de klant liggen en je moet de juiste kennis hebben van openbare verlichtingssystemen.

Hoe ga je de regio Oost Nederland verkennen en nieuwe kansen ontdekken voor Sustainder?

Door zichtbaar te worden bij de klant, veel te telefoneren en hopelijk een hoop kennismakingsgesprekken in te plannen om het super toffe verhaal van Sustainder te mogen vertellen!

 

Wat zijn jouw favoriete aspecten van relatieopbouw en -beheer?

Het mooiste aan mijn vak, vind ik om relaties aan te gaan met de klanten. Ik ben oprecht geïnteresseerd in degene die tegen over mij zit en hoop samen tot hele mooie resultaten te komen.

 

Wat is een Sustainder product of dienst waar jij het meest enthousiast over bent om aan potentiële klanten in Oost Nederland te presenteren, en waarom?

Het is een beetje flauw om te zeggen dat ik enthousiast ben over alles wat Sustainder heeft te bieden, maar ik ga het toch doen. Met de Anne, Alexia en Aspira heeft Sustainder super strakke armaturen ontwikkeld die ook nog eens uit te breiden zijn met allerlei toffe features!

192061770_3932000316899036_5299129781074687638_n
IMG_9559 (1)

Welke ideeën heb je om Sustainder producten effectief te presenteren aan ambtenaren, installateurs, architecten, en lichtadviseurs?

Het lijkt mij enorm leuk om alle partijen met elkaar om tafel te krijgen om te sparren over verschillende vraagstukken, succesverhalen te delen en te kijken en leren van elkaars areaal. Sustainder is actief in ongelofelijk veel gemeentes in zowel Nederland als Duitsland. Hoe gaaf zou het zijn dat gemeentes die nog geen gebruik maken van onze producten en diensten een eerlijk en transparant verhaal krijgen van (buurt)gemeentes.

 

Hoe denk je de marktontwikkelingen te gebruiken om de verkoop van Sustainder producten te bevorderen?

Door de duurzaamheidsvoordelen, smart features en de connectiviteit te benadrukken. Sustainder heeft iets unieks in de markt en dit wil ik de klanten meegeven!

 

Wat doe je graag buiten werk om te ontspannen?

Buiten het werk om ga ik graag met mijn gezin op pad, ben ik veel te vinden op mijn racefiets en voetbal ik in een vriendenteam op kelderklasse niveau. Ik vind het erg belangrijk om tijd te investeren in vrienden en familie! 

Ontmoet de krachten achter Sustainder

Ontdek de diverse en toegewijde teamleden die de drijvende kracht zijn achter Sustainder.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen & updates

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.