Spring naar content
onze missie

De transformatie van lichtnetwerk naar duurzame smart city hub begint nu.

Het begint met licht

Stel je voor wat alle lantaarnpalen voor jouw stad zouden kunnen betekenen als ze dezelfde zintuigen hebben als jij. Ze horen hun omgevingsgeluid, zien de verkeerssituatie en ruiken de kwaliteit van de lucht. En stel dat al die lantaarnpalen deze data met jou zouden delen, zodat je daar als stad op kunt anticiperen, voor een duurzamere, leefbaardere stad.

Het begint met licht. Vanaf nu kunnen lantaarnpalen veel meer dan alleen duisternis ontmantelen. Onze zuinige smart lighting armaturen zijn jouw oren, ogen en neus in de stad, overal en altijd.

De toekomst begint nu

Onze duurzame led-armaturen zijn de belichaming van onze toekomstvisie van smart cities. De slimme technologie implementeren we in de bestaande infrastructuur, op een circulaire maar toekomstvaste wijze. Daarmee gaan we lichtvervuiling tegen, besparen we energie en maken we steden veiliger.

Sustainder in de media

De kracht van Sustainder

Eenvoudig onderhoud

De cassette, inclusief elektronica, maakt onderhoud en installatie erg eenvoudig waardoor er geen gereedschap nodig is.

Duurzaam

Onze armaturen hebben een uniek design en de standaard energiezuinige LED-verlichting garandeert een lange levensduur.

Made in Holland

De armaturen worden in onze eigen armaturenfabriek in Nederland gemaakt. Zo garanderen we topkwaliteit die voldoet aan voorgeschreven keurmerken en de specifieke wensen van jou als afnemer.

Toekomstvast

Voorbereid op de smart city van de toekomst dankzij de modulaire cassette van Sustainder.

100% Open

Wij geloven in volledig open technologie om de stad van de toekomst mogelijk te maken door open hardware (24V / 230V), een open API en standaarden.

Eenvoudige installatie

Configuratie gaat automatisch en blijf altijd op de hoogte door storingsmeldingen.

Openstaande jobs