Spring naar content

Gemeente Alphen aan den Rijn

Klaar voor de toekomst

De wijk Zijde in de gemeente Alphen aan den Rijn is begin 2018 voorzien van duurzame openbare verlichting. De verouderde straatverlichting is vervangen door nieuwe Alexia armaturen van Sustainder. Met de nieuwe verlichting bespaart de gemeente tot 50% op de energiekosten. Ook CO2-reductie is een doelstelling waar antwoord op wordt gegeven met de keuze voor Sustainder. De slimme armaturen zijn op afstand volledig bestuurbaar en beheersbaar en via een API online te koppelen aan ieder (backoffice) systeem. De gemeente Alphen aan den Rijn heeft gekozen voor het beheersysteem van Montad.

Onze klant

De armaturen bevatten naast duurzame led-verlichting ook verschillende sensoren die bijdragen aan een eenvoudige installatie, lage onderhoudskosten en een lange levensduur.

“In de snel veranderende wereld is het van belang om toekomstvaste oplossingen te kiezen.”

De slimme armaturen van Sustainder kunnen op afstand bestuurd en beheerd worden. Zo kunnen verlichtingswerkzaamheden efficiënter en vooral goedkoper uitgevoerd worden. Door de geboden modulariteit kan er op een later moment eenvoudig gebruik gemaakt worden van slimme technologieën. Dat maakt de geboden oplossing toekomstvast.

Producten en toepassingen

  • Sustainder Alexia smart lighting armaturen, op afstand bestuurbaar via beheersysteem Montad.
  • Dynamische led-verlichting, dimmen.