Spring naar content

Communicatie

Als er één trend is die zich in de afgelopen paar decennia consequent heeft laten zien, dan is het de steeds maar groeiende behoefte aan bandbreedte. En dat zal de komende jaren niet verminderen. Sustainder heeft een uniek cassette systeem waarmee het in de toekomst zeer waarschijnlijk mogelijk is om eenvoudig 5G small cells of WiFi in de armaturen te plaatsen. Enkel door het wisselen van de cassette.

Modulaire cassette systeem

Van sensoren tot communicatie.

Open technologie

Onze technologie, data en standaarden zijn open.

Eenvoudig en slim

Onderhoud en installatie zonder gereedschap.

Het toenemende gebruik van cloud computing en data-intensieve applicaties zoals videoconferencing, zorgt voor een ongekende vraag naar stabiele en kwalitatieve connectiviteit. Alleen al in West-Europa verwacht men dat er tot 2024 een jaar-op-jaar stijging van het zakelijke dataverkeer zal zijn van 21 procent. Dit wijt men onder andere aan de verdere opmars van smart city-toepassingen en andere grootschalige Internet of Things-applicaties.

Het cassette systeem van Sustainder is ook geschikt voor het plaatsen van 5G small cells. Hiermee kan het 5G netwerk in drukbevolkte stadscentra en in het buitengebied verbeterd worden. Daarnaast behoren ook WiFi hotspots tot de mogelijkheden.

+
Gemeenten als klant
+
Smart city hubs
+
Landen actief
%
Gemiddelde energie
en CO₂ reductie